Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Украйна ще бъде домакин на Евровизия догодина, заяви Зеленски след украинската победа в конкурса

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога приветства успеха на украинската група " Оркестър Калуш " на " Евровизия ", предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5299
" Нашият кураж впечатлява света, нашата музика покорява Европа! Следващата година Украйна ще бъде хазаин на песенния конкурс " Евровизия ", съобщи Зеленски в онлайн обръщение.

Победителите в " Евровизия " по традиция получават семейството на събитието за идната година и Украйна се надява, че ще бъде в положение да направи това през 2023 година Страната за трети път завоюва състезанието, който тази година се организира на фона на войната в Украйна.

" Благодаря на " Оркестър Калуш " за тази победа и на всички, които дадоха гласовете си за нас! Сигурен съм, че звукът на успеха в борбата с врага не е надалеч ", сподели Зеленски.



Той съобщи, че Украйна " ще направи всичко по силите си ", с цел да бъде хазаин на " Евровизия " следващата година в Мариупол. " Украински Мариупол ", акцентира Зеленски и добави: " свободен, кротичък, възобновен! ".

На финала на " Евровизия " в Торино " Оркестър Калуш " насочи апел за освобождение на хората, които към момента са блокирани в обсадения от съветски войски цех " Азовстал " в пристанищния украински град.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР